Fiindca le place si copiilor, fiindca e o masa usoara si hranitoare cel putin de doua ori pe saptamana pregatim peste. Daca totusi tineti post va recomand o reteta deosebita, o salata calda de fasole verde cu muguri de pin, o reteta de post de care va veti indragosti
Ingrediente:
- 2 pastravi
- 200 ml vin alb
- 2 lamai
- 2-3 linguri ulei de masline
- sare de mare
- piper cu lamaie
- 2 catei usturoi
- cateva crengute rozmarin
Mod de preparare:
Curatam pastravul, il spalam si il asezam intr-un vas termorezistent.
Condimentam pestele cu sare de mare si piper cu lamaie atat la exterior cat si interior. Lamaia o taiem felii si o asezam in interiorul pestelui. Punem si cateii de usturoi.
Stropim cu uleiul de masline.
Stropim cu vin alb.
Asezam de jur imprejur crengutele de rozmarin.
Dam la cuptor la 200 grade, cate 10-15 minute pe fiecare parte pana se rumeneste frumos.
2 thoughts on “Pastrav la cuptor cu vin, lamaie si rozmarin”
sumomanu26 ianuarie 2017
Voi sunteti din alt film aici, ca una e in poza si alta e in reteta. De unde apare sosul ala alb?
administrator31 ianuarie 2017
Buna ziua, daca va uitati mai atent fiecare reteta este dupa fotografie. Cu bine!