Descriere Produs
„Zacusca de Păstrăv Doftana”, repreintă un produs secundar obţinut din produsul tradiţional Păstrăv copt şi afumat la jar Doftana de o deosebita calitate si gust.
Ingredientul principal pentru zacusca de pastrav Doftana este fileul de păstrăv copt si afumat Doftana.
Ingrediente secundare:
a) Ardeii sunt din soiul capia, culoare roşu intens, fruct cărnos, gustul dulce, pulpa fermă, culeşi la maturitate deplină, fără să prezinte traume produse de boli sau dăunători.
b) Ceapa folosită este de bună calitate, are un înveliş bine definit, este de culoare galben auriu, cu miros specific şi gust dulce şi iute.
c) Morcovii de culoare portocalie au calitati atat gustative, gust dulce cat şi nutriţionale cu numeroase beneficii antioxidante.
d) Ulei de floarea soarelui: este rafinat, neaditivat, culoare galbenă, cu gust şi miros plăcut fără gust străin, consistenţă fluidă, limpede fără suspensii şi fără sedimente
e) Oţet
f) Foi de dafin: provin de pe piaţă fiind în conformitate cu normele de comercializare în vigoare.
g) Sare: sarea este iodata, destinată consumului alimentar, obţinuta prin extracţie directă din minele de sare de pe teritoriul României.
Magda Mandache – :
Extraordinar de bun produsul. Felicitari!